2 spsk
kokosmel (blend evt. bare det grove, revne kokosmel)
1, 25 dl
carobpulver
4 spsk
økologisk smør (Ghee er bedre hvis du har det)
3 spsk
kokosolie
4 øko
æg
1 stor,
sød kartoffel
stevia (20 dråber chokolade stevia og 20 dråber vanille stevia fra sweetleaf bliver der brugt i den originale opskrift, jeg brugte bare noget pulver stevia jeg havde og smagte så til inden jeg bagte den)
En opskrift på drømmekage, frifor gluten, laktose og tilsat sukker. Jeg fandt fin tilfredsstillelse heri, men hvis man er vant til en normal drømmekage, så har denne slet ikke den samme sukrede og fedtede fornemmelse
Når jeg laver sundere alternativer, er det utrolig vigtigt for mig, at de sunde alternativer bliver mindst lige så gode, som den oprindelige opskrift – så jeg forventer at guf til is skal være fast i konsistensen, blød når den rammer tungen, cremet og skal have en sød men frisk smag af bær
Pisk æg og sukker sammen - ikke for luftigt og rør chokolade/smør-blandingen i. Claus Meyer er nu en dygtig kok, og med disse brownies har han ramt plet
De er desuden fulde af betacaroten, B- og C-vitamin, folat, calcium, kalium, magnesium og fibre – en mættende spise i den kolde tid, hvor vi har brug for ekstra energi
Sluk for varmen, tilsæt soyafløde og smag til med salt og peber. Denne svampesuppe er oprindeligt udviklet af min mand, men nu har jeg kuppet opskriften og laver den selv Den er intet mindre end fantastisk
Det her er uden sammenligning den bedste kage, jeg nogensinde har lavet. chokoladebrownies, glutenfrichokoladebrownies, glutenfri kage, peanutbutterswirl, sund chokoladebrownie, sund kage, sunde chokoladebrownies
Det må ikke være for varmt, når det blandes sammen med æggene, så lad det køle lidt af, og test evt. Kom æg og kokossukker i en skål og pisk det grundigt med en elpisker
Et lille stykke frisk chili. Den egner sig godt til kolde regnfulde dage hvor du bare gerne vil forkæleog blive forkælet uden de store krumspring i køkkenet
Den blødeog lækre og alligevel friske rejesalat smager fantastisk på hjemmebagt grovbrød – for eksempel bagt efter opskriften på grove boller med rug, honning og hørfrø
Den er fyldig, en smule klæg og utvivlsomt den bedste chokoladekage, jeg ved. Hvis du ikke har en sådan, kan der bruges en stavblender – her hakkes mandler blot meget fint inden – og du skal sørge for at bruge meget bløde dadler (dem som fås i supermarkedet i papæsker er som regel både blødeogfriske)
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.