-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. H. e. r. k. o. m. p. s. i. f. t. n. å. g. l. u. a. E. q. h. d. æ. ,. v. ". c. y. D. j. ø. b. A. O. '. (. ). I. 3. 1. 2. ½. 4. 0. +. 6. J. R. F. P. T. V. B. 7. 5. K
Vent med at skære i det til det er kølet godt af (selvom det kan være svært at vente), ellers opfører det sig ligesom nybagt, hjemmebagt rugbrød - det vil hænge fast i kniven
) end de kedelige, hvide "pap-brød", som man mange steder kan købe. - Bruger du almindeligt, frisk gær, blandes det i væskes og resten af ingredienserne hældes i
- Kom loppefrøskaller og salt i skålen til de malede frø og kerner. - Form (den meget klistrede) dej til boller ved hjælp af en stor spiseske eller en grydeske og hænderne
- Alle ingredienserne på nær soyamælken piskes sammen med en elpisker. Endnu en "plus-ting" ved disse vafler er, at de endda stort set er fedtfattige, og dermed ikke specielt usunde (og så kan man vel godt komme lidt ekstra sødt ovenpå som kompensation)
- Bland alle de øvrige ingredienser og hæld dem i æggemassen. Den er fuld af både gulerødder og fuldkorn - og alligevel smager den uden tvivl som kage skal smage
- Bland alle ingredienserne til en dej, der kan rulles ud med en kagerulle. Smagen kan bedst beskrives som en blanding af digestive kiks og bastogne, to meget, meget velsmagende kiks - og deraf det opfindsomme navn "distogne"
- Bland alle de tørre ingredienser sammen. Det resulterede i en portion hjemmelavede, gluten- og mælkefrie blinis, til et stykke røget laks, med frisk salat og endda kogte, grønne asparges - mums
- Bland forsigtigt rejer, mayonaise og yoghurt med i skålen. Den smager virkelig godt og er vældig festlig - bestemt noget man kan være bekendt at servere for gæster
-. -. -. -. E. n. h. e. r. l. i. g. t. m. u. f. ,. d. b. ø. v. k. a. 1. 2. s. æ. *. 4. 0. o. (. y. p. å. ). 5. /. 7. q. c. 6. P. B. V. D. j. S. 8. K. w
Agurken rives og lægges i en rent viskestykke og saften krammes grundigt ud. Tweet Indsendt af Maja d. 2 1/2 dl græsk yoghurt. Til 4 personer 1 agurk 2 1/2 dl græsk yoghurt 2 fed hvidløg (knuste) lidt olivenolie lidt eddike salt peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.