Servér tomatsaucen til rødspætterullerne sammen med grønsager og friskkogt pasta eller brød. Smør rødspættefileterne med friskost, drys med persille og rul dem sammen
Servér rødspætterullernemed frisk pasta eller vilde ris. Smør fileterne med sennep og læg hakket persille og halvdelen af de finthakkede løg og hvidløg over
Smør fisken med et lag pikantost. Rul rødspættefiletten omkring rejerne og luk med en kødnål. Hæld hvidvin over, så rullerne står med fødderne i hvidvin
Spæd gradvist til med bouillon og lad risene simre ved svag varme i ca. Hak løg og pres hvidløgene. Varm olie på en sautepande og svits løg, hvidløg og bacon ved svag varme til det er næsten sprødt, men uden at løgene tager farve
Rødspætteruller m. Krydr med en tsk salt og sukker og kom et par laurbærblade ved. Dryp citron saft og lidt olivenolie over fisken og krydr med chiliflager (kan udelades)
og springe ud i lidt forårsgrønt. Til lejligheden købte jeg en pose hel boghvede og den havde jeg i første omgang lidt problemer med at finde ud af, hvordan jeg skulle tilberede, da det hverken står på posen eller i opskriften
Men fx græskar og selleri kan med fordel tilberedes i egen juice. De sidste rodfrugter skal tages i anvendelse, inden nyt forårsgrønt er parat til at blive tilberedt på nænsom vis
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.