Form dejen til boller. Jeg fik 7 boller af denne opskrift. Ingredienser. 500 g sigtemel. 5 dl coop fuldkornshvedemel (eller andre kerner, da coops fuldkornshvedemel er 1/4 hvede kerner)
Og selv om jeg har bagt mange brød og boller, så har resultaterne være temmelig svingende. Og skulle du nu få lyst til at bage et brød, så kan jeg anbefale denne opskrift, som både kan bruges til boller og brød
20 boller1 pakke rugbrødsblanding, min favorit er finax eller nettos den billigste. Form til boller eller lave en stor firkant som derefter skæres i små firkanter a 5x5 cm. 20 boller
Disse boller er efterhånden fast inventar i mit køkken, efter jeg har fundet ud af, at min mave fungerer meget bedre, når jeg følger en LOW FODMAP diæt
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
, (dejen sætter sig og bliver mere fast når den hviler et øjeblik) mærk så på konsistensen, dejen skal have samme konsistens som frikadellefars, og lige akkurat kunne holde faconen til boller, hvis dejen er for tynd bliver de falde, og hvis for tyk bliver bollerne tørre