J. u. l. e. s. t. m. n. i. g. a. d. o. r. f. p. j. h. k. ,. å. O. v. æ. b. y. D. ø. H. ½. A. K. R. 2. I. 1. 3. 0. c. F. S. V. L. 5. -. 8. 4. B. 6. T. 7
M. i. n. e. f. o. r. æ. l. d. s. w. k. b. ø. g. t. a. m. ,. å. u. v. D. G. h. p. I. y. j. P. 8. 2. 0. 1. -. S. –. (. 6. ). 3. c. 5. T. V. 4. B. L. K. O
Andebryst marineret i appelsin/hvidløg, smørstegte kartofler, orangesovs og stegte grønsager. Som I måske har læst havde kæresten fødselsdag i mandags og jeg så derfor snittet til at lave en lækker middag
S. o. m. t. i. l. b. e. h. ø. r. n. f. s. k. …. a. v. d. j. g. y. ,. D. æ. u. c. P. å. T. w. z. ”. –. E. J. p. M. -. (. 4. 6. ). 0. 3. 5. 1. 7. /. ½. L
Rids skindet på andebrystet i rudemønster med en meget skarp kniv uden at skære ned i kødet. Med hensyn til mortensaften så er den ”rigtige” spise her slet ikke and, men gåsesteg, for ifølge legenden gemte den meget hellige og ydmyge Sankt Martin – i Danmark kaldet Morten – sig i en gåsesti, fordi han ikke ville forfremmes til biskop
Bland ingredienserne til dressingen sammen – eventuelt med et lille piskeris. 1. Snit spidskålen fint. 2. Skræl gulerødderne og riv dem groft, eller brug et juliennejern
Madopskrifter › Salater › Kålsalat › Spidskålssalat › Spidskålssalatmed æble. Hvis du vil lave dressingen til salaten, er det en god idé at starte med det
- og en ret fin måde, at byde foråret velkommen påFor denne menu var jo hvad jeg forkælede cupcake mafiaen med igår, som jo forkælede mig med deres dejlige selskab, men også en del lækre værtindegaver
E. n. r. i. g. t. d. e. j. l. s. a. m. b. p. k. å. …. f. I. h. O. A. W. R. v. o. ”. S. ,. J. u. æ. ø. M. –. (. 4. 5. -. 6. ). 3. ½. 7. 1. P. y. 0. c. 2. B. K. L. V
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.