Mine Favoritter

Mine Favoritter

Auberginer i mynte og tomat

Det er koldt, og jeg ønsker mig hen. hvor peberet gror. ). Jeg længes efter sol og sommer, eller i hvertfald noget, der smager af det
Citronfromage

Citronfromage

Det siges at citronfromage har fået et comeback, og er blevet trendy igen på de finere restauranter. Det er nu ikke derfor jeg har lavet den - det er fordi, det er en af de få desserter Christian er rigtig glad for, så det skal han selvfølgelig have
Hvidkålssuppe med bacon

Hvidkålssuppe med bacon

D. a. m. p. e. n. d. v. r. h. i. k. å. l. s. u. H. f. o. æ. t. g. ø. b. ,. C. -. c. J. y. O. 4. I. 2. 1. (. 8. 0. ). 5. ½. F. R. S. K. B. j. é
Morgenvafler

Morgenvafler

J. e. g. l. s. k. r. w. n. d. h. y. o. æ. m. a. N. å. t. i. ,. f. j. v. (. b. ). H. u. -. p. D. S. Å. O. c. 2. B. A. I. 1. 4. ø. /. U. K. P. T. L. F. Ø. E. R. q. x. M. V. ". G. Æ. e g
Proteinstænger

Proteinstænger

Bageriet Aurion laver - blandt en masse andre fantastiske produkter - nogle lækre chokolade-orange-figenstænger
Pulp-knækbrød

Pulp-knækbrød

Okay, jeg indrømmer at navnet er lidt misvisende, for de knækker ikke det mindste. Det er vist mest udseendet, der får mig til at kalde dem knækbrød
Glutenfrit kernebrød m. pulp

Glutenfrit kernebrød m. pulp

Samtidigt undgår du, at fytinsyren hindrer optagelsen af vigtige mineraler. Disse 3 sølle skiver var alt, der var tilbage efter et stort nybagt brød og en omgang uventede gæster søndag eftermiddag
Varmrøget Ørredsalat

Varmrøget Ørredsalat

Noget af det bedste ved weekenden er, at jeg har tid til at lave en ordentlig frokost i stedet for hverdagens bolle med skinke, eller hvad jeg nu lige finder på at smide sammen i farten
Syltede rødløg

Syltede rødløg

- et lækkert tilbehørSom kan give et uimodståeligt og lækkert twist til rigtig mange ting - eksempelvis i din sandwich, som tilbehør til dit kød, din ost eller som ekstra spice i en pastasalat
Groft, glutenfrit ”rugbrød”

Groft, glutenfrit ”rugbrød”

Dette glutenfrie rugbrød. er groft og utroligt lækkert af et ikke-rugbrød at være. For at give det. glutenfrie brød en mørk farve, er der tilsat carob, som fremstilles af malede og

Citronmarengs

Når man har lavet noget med æggeblommer, efterlader man nogle sørgeligt ensomme æggehvider. Det værste, man kan gøre, er at sætte dem i køleskabet til senere brug