Pirogger er en lille halvmåneformet dej med indbagt fyld. Til disse grøntsagspirogger har vi brugt porrer, gulerødder, portobellosvampe, hvidløg, salt og peber
S. å. e. r. d. t. i. g. n. l. a. b. m. p. k. o. æ. u. f. y. ,. D. s. h. v. -. j. ø. 2. 0. P. T. F. 8. I. 1. 5. ½. c. 3. %. /. 4. H. K. R. Æ. 6. L. 7. B
-)Pirogger16 storeDu skal bruge. Dette fik vi til aftensmad idag, og det smagte så dejligt. Dej. 5 dl lun vand1 pakke gær2 tsk salt1 dl olie2 æg600g hvedemel400g rugmel1 æg til penslingFyld
Pirogger er lækre brød med fyld. Jeg laver piroggerne i forskellige størrelser - nogle store til aftensmaden og nogle mindre til madpakken/frokost/ta´med i hånden
Denne gang har jeg prøvet nogle vegetariske pirogger, som er super nemme at lave. Opskriften fandt jeg i et gammelt nummer af spis bedre, og jeg har fuldt opskriften som den var, jeg har bare lavet 12 pirogger i stedet for 8, da de ellers blev alt for store. Grønne Pirogger, 12 stk
I. s. i. d. t. e. u. g. f. o. r. ø. j. m. p. k. y. l. n. ,. h. a. v. H. 3. 6. 5. J. å. b. M. D. O. æ. c. P. –. 1. 2. (. 4. ). 0. -. F. R. T. Æ. B. G. K
J. e. g. h. a. r. n. t. l. i. v. d. s. æ. ,. o. ". p. m. j. k. b. ø. f. y. B. I. G. u. D. å. c. C. M. z. T. (. ). 1. 2. 5. 0. -. H. 3. ½. S. 4. P. N. K. . é. L. 6. 7. F. R. Æ. E. O
Da der efter gårsdagens aftensmad var en rest tilbage af disse skønne oksespyd, ja så blev de i bedste "stop mad spild" stil blandet med lidt tern af emmentalerost og pesto - og hermed blev de så ofret som fyld til piroggerne