kødfyldet op med en opgang pesto, lidt ost eller en klat ketchup. Da der efter gårsdagens aftensmad var en rest tilbage af disse skønne oksespyd, ja så blev de i bedste "stop mad spild" stil blandetmed lidt tern af emmentalerost og pesto - og hermed blev de så ofret som fyld til piroggerne
J. e. g. h. a. r. n. t. l. i. v. d. s. æ. ,. o. ". p. m. j. k. b. ø. f. y. B. I. G. u. D. å. c. C. M. z. T. (. ). 1. 2. 5. 0. -. H. 3. ½. S. 4. P. N. K. . é. L. 6. 7. F. R. Æ. E. O
Så fik jeg lavet nogle super gode pirogger - de er gode både til aftensmad og i madpakken i dagen efter - lige noget for både børn og voksne - server med en god salat og noget gnave grønt i madpakken
Hvis de skal med som en del af madpakken eller spises af børn kan man lave dem halvt så store. Nu bliver det meget nemmere at lave en virkelig lækker frokost
Da jeg den anden dag var på kursus, havde min sidemand en omgang piroggermed i madpakken. Pirogger. Det gav mig en stor lyst til at eksperimentere med at lave mine egne
Dejen til piroggerne er lavetmed en smule fuldkornsmel, så de bliver grovere og mætter længere. Jeg lavede en stor portion af disse fyldte pirogger, og så var der lækker madpakke til mig og min roomie i flere dage
Steg klatkagerne på middelvarme (hvis man steger med for høj varme bliver klatkagerne brændt på skorpen og ikke gennemstegt i midten – og det er ikke ret lækkert)
S. å. e. r. d. t. i. g. n. l. a. b. m. p. k. o. æ. u. f. y. ,. D. s. h. v. -. j. ø. 2. 0. P. T. F. 8. I. 1. 5. ½. c. 3. %. /. 4. H. K. R. Æ. 6. L. 7. B
Mit første forsøg på at lave et lækkert madpakke tilbehør er disse Piroggermed cream cheese. Derfor må jeg også i gang med at lave madpakke tilbehør igen
Dem jeg bagte er lavetmed oksekød og revet ost og de andre er levet med pesto, ris og feta. De er gode, at have med når man skal på udflugt eller i madpakken i stedet for en kedelig rugbrød
Og det var med denne dessert i hovedet, at jeg bagte denne her kage. hakket mørk chokolade. Tjek dog kagen undervejs, og stik i den med en kniv eller strikkepind, og tjek om den er nok
Læg piroggerne på en bageplademed bagepapir og lad dem efterhæve ca. Start med at lave dejen. Det herlige ved pirogger er, at de kan fyldes med lige netop de råvarer, du har i køleskabet
Resterne blev blandet sammen på en pande, varmet igennem og spicet lidt op med karry og soya sovs. Jeg tænker at jeg næstegang skal prøve at lave dem med aubergine i små tern, tomat, hvidløg og linser
De forskellige opskrifter skal nok komme på bloggen i løbet af ugen, men i dag får i opskriften på en omgang virkelig lækre og saftige grovboller lavetmed afsæt i netop is-produktionen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.