E. f. t. e. r. n. w. k. d. ,. h. v. o. j. g. a. s. å. m. i. ø. l. u. æ. b. T. p. 1. 5. S. -. D. (. 4. ). 2. c. y. ½. 3. G. H. F. R. P. K. 6. 7. é. 8. 9. 0
Desuden er den god til varme vinterretter med masser af saft og kraft. )Hvis du ikke har en Rømertopf kan du opnå samme resultat med et ildfast fad dækket med stanniol
D. e. n. r. t. s. u. p. l. æ. k. m. d. o. g. a. f. v. i. å. M. y. ,. h. -. J. ". b. ø. j. (. 4. ). 2. 0. 5. 3. 1. ½. c. 8. %. S. V. B. é. 6. T. 7. A. R
Jeg havde købt et par svinekotelettermed skaft og de var bestemt ikke til den lille kleine side. Sagen er en helt anden når talen falder på koteletter med skaft, hvor benet og tykkelsen gør, at kødet ikke så nemt udtørres
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.