Hvis alt skulle være helt efter bogen, så er Goong Gah Tee-em blot en del af flere småretter. Men hvis man skal mætte mere end én mund, og der ikke er andre retter end denne, så kræver det lidt ris – og netop risene er lidt tørre, hvis der ikke tilføjes lidt ekstra væde ift
Man kan sige, at det derfor var på tide, at jeg langt om længe sprang ud i projektet og fik lavet nogle af de små, fine kunststykker som alle har talt så meget om
ButterdejKoldt mel, vand og salt røres sammen. Kun let og til dejen lige hænger sammen. Varm panden op med kokosolie, og lad hvidløg og chili brunes heri (gem lidt af begge dele til at riste rejer i)
Faktisk bunder denne salat ud i købet af en frugt-og grønt-kasse fra Bilka. Egentligt synes jeg det er genialt, for jeg har en tendens til at finde på de samme ting om og om igen, og jeg gider som oftest ikke spise ting ret mange gange
Byd gæsterne velkommen med et godt glas vin og en nem lille snack. Kæmperejerne fås i lage og skal lige overbruses med iskoldt vand, så lagen forsvinder
Jeg må dog tilstå, at jeg brugte ingefærpaste og hvidløgspaste fra glasset. Og jeg vil påstå, at i denne her ret er der mere næring end i en fu#king dybfrost pizza
Brystet afkøles, brækkes i mindre stykker og vendes med rejer, philadelphia ost, chili, hvidløg, limesaft, kørvel, citron skal, citronsaft, salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.