den her opskrift er en rigtig retroklassiker - fra karolines kogebøger- og den er altid et sikkert hit - jeg har skiftet den oprindelige dej ud med butterdej
H. e. r. m. d. é. t. a. f. i. n. s. k. p. o. j. D. b. l. v. æ. u. y. å. c. 1. x. ,. g. J. N. h. -. ). O. ø. (. R. z. Å. I. M. ". /. G. F. =. 5. S. 8. 2. 9. #. L
E. r. d. e. n. o. g. t. b. s. u. p. i. l. m. a. ,. h. j. c. y. S. ø. 4. k. f. 1. 8. 0. 2. -. 3. v. M. æ. /. 7. 5. (. ). D. R. Y. T. I. L. B. H. Ø. G. å. é
Den fedtfattige udgave af kyllingesuppe. Undlad melbollerne, og den falder yderligere 5 procent. Suppen bliver knap så fed, som når man koger den på en høne
kogte ris til - det er altid populært hos mine børn. Vi er lidt små sløje herhjemme lige i øjeblikket, så det er ikke den store lyst til mad der præger dagene
En fantastisk, vitamin- og proteinrig salat, som både mætter smagsløg og maverumlen. IngredienserEt broccolihoved, udskåret både i blomster og i tern (af stilken) - koges/dampes i 2 min Et rødløg i tern1 Dåse økologiske artiskokker, skåret i kvarte100 g Edemame bønner1/2 dåse økologiske kidneybeansEn håndfuld nødder (fx hasselnødder, mandler, paranødder eller valnødder), svitset på pandenDressing
E. n. s. a. f. t. i. g. o. k. ø. r. u. b. d. m. e. p. l. j. å. D. v. -. h. ,. I. y. B. C. H. L. æ. c. S. (. w. ). T. O. 2. 0. 3. 5. J. 6. 1. ½. F. z. M. A. K. /. @
M. å. s. k. e. h. a. r. d. u. l. æ. t. ,. j. g. n. L. c. S. p. i. z. o. m. J. f. ø. b. D. K. v. (. B. ). ½. 1. y. q. P. w. /. -. 2. R. H. *. O. I. F. l
Mine stenaldermuffins blev pyntet med lidt 70% mørk chokolade og kokos. Stenaldermuffins er meget grove og kompakte som giver en god og lang mæthedsfornemmelse
Her kommer et alternativ til den velkendte spaghetti bolognese. Lige siden jeg opdagede, at man kunne lave spaghetti ud af squash, har jeg selv ville prøve det