Kagerne har en fin størrelse, smager godt af mango, har dejlig mange ingredienser at se og tygge på, samtidig med at de er bløde og alligevel knasende, men uden at ligne knækbrød
) Husk på, at du kan farve dit sukker med pastafarve i alle regnsbuens farver. sukker)Plasticpose, sukker, pastafarve og tandstikker klar til kampPlasticposen brættes op og pastafarven skrabes af på platicposens indvendige sideSukkeret hældes iGnid nu sukkeret imellem posens side, så farven bliver ligeligt fordelt i hele posens indholdNår al sukker har en ens farve, så er det klar til brug
Som variation kan du også lave disse lækre chokolademuffins udentoppingen, evt toppe dem med en lækker dadel/kakao/kokos glasur, eller komme lidt mere chokolade i dine muffins
Top kagen med en mørk chokolade eller denne sund avokado- og chokolademousse (opskrift her). Brownien kan både laves vegetarisk og vegansk (medoguden æg)
Jeg har virkelig serveret denne banan softice mange gange, og hver eneste gang medstor succes. Bananen giver den søde smag, mens skyren giver den ”bløde” konsistens og bidrager med proteiner
Bland mandelmel med vanilje og salt. Skræl æblerne, fjern kærnehuset og skær dem i tynde både. Fjern sten fra dadlerne og blend dem sammen med margarine/kokosolie og mandelmel til en blød masse
S. i. k. e. n. s. ø. r. t. m. d. g. o. ,. u. f. a. l. p. æ. v. h. j. J. å. D. y. F. b. M. A. (. 4. ). H. L. c. 2. 1. -. 5. /. K. 0. R. 3. B. 6. 7. è. r g
Denne opskrift er taget direkte fra vores traditionelle Daim iskage, hvorefter jeg har erstattet sukkeret med sødemiddel og den hjemmelavet is med en færdiglavet sukkerfri vanille- eller jordbæris (her brugte jeg Wauw is)
Jeg har egentlig lavet den på to måder, og så er det op til dig om du vil lave den ene, den anden – eller måske begge og lave en “cookie-topmed kage-bund”
Ikke ligefrem til min kalorielette kategori, MEN de er lækre, proppet med sunde sager (hvis du lige ser bort fra smørret), de smager FANTASTISK, og så skal der altså være plads til lidt “synd” en gang imellem…
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.