Rens fisken og skær den ud i portions mæssige størrelser, tag et ildfast fad og smør bunden med olivenolie, læg fisken med skindsiden nedad, er fisken tyndere i den ene ende bøj da den tynde ende ind under sig selv så fisken får samme tykkelse over det hele, er med til at fisken får lige meget over det hele
Løft fisken og gulerødderne fra gryden med en hulske over i skålen og til sidst den sigtede pasta. Vend forsigtigt retten sammen - herved brydes fisken i delikate flager
Den bliver en af fiske favoritterne her i huset, ingen tvivl om det, den var GOD. Efter nogle minutter tilsættes fisken, som er skåret i mundrette stykker og rejerne
Ca 150 g dampet vesterhavs torsk, eller anden fisk. Damp torsken i lidt hvidvin ved 200 grader i ca 10 min til du kan trække skindet af, fisken er mælkehvid og spændstig når du trykker på den. Ca 150 g dampet vesterhavs torsk, eller anden fisk