En nem der med få ingredienser og minimal arbejdsindsats giver et lækkert resultat. Ja herhjemme er fisk jo ikke i høj kurs – kæresten spiser intet der lever under vand og det betyder jo at det kun står på menuen når jeg spiser alene
Det er international pandekagedag i dag. Og det går selvfølgelig ikke bloggen forbi. Dog har jeg gæster hele dagen, som bliver spist af med nogle lækre pandekager med kylling, bacon og avocado, men det kommer først på bloggen en af de nærmeste dage
Selvom det er mig som står for aftensmaden 49 ud af 50 dage herhjemme, så har Tommi simpelthen nedlagt veto om at halvdelen af måltiderne de næste par måneder tilberedes på grillen
Skoven gløder mere og mere. En ligeså smukt gylden og kraftig suppe, der varmer helt ind i sjælen, er lige, hvad man har brug for efter at have været ude i det evigt silende og dryppende efterårsvejr
Pastaretter er noget af det nemmeste at lave vegetariske, og denne variant bliver let vegansk ved blot at udskifte feta'en med en sojafriskost eller lignende
Det her er igen en opskrift jeg har klippet ud af et blad. Oprindeligt er den lavet med pølser, men jeg kunne ikke opdrive nogen her i byen som indeholdt under 19 gram fedt pr
Jeg er helt vild med pastaretter i alle mulige vegetariske afskygninger. Denne ret fandt jeg på i Italien, da ferien var gået helt ind i sjælen på mig, og jeg opdagede, at det var for sent at køre ind til byen og handle
Spinat og gorgonzola er den perfekte kombination. Og har du 20 minutter og lidt pasta, så har du et ægte italiensk måltid, der kan lede tanker hen på sol og sensommervarme for en kort stund
Valentines-middagen blev til en lækker kyllingelasagne lavet på fuldkornslasagneplader, kyllingeinderfilletter, spinat, forskellige grøntsager og bechamelsauce
Jeg elsker at finde nyt liv til mine rester og når man, som jeg, altid laver en tyk suppe, der minder mere om mos, kan den nemt få nyt liv i en lasagne