Jeg har før smagt stegt laks, men har været modstander af det, da mine oplevelser medstegt laks har været tørre og kedelige, når jeg fik dem serveret på restauranter
Afløseren for stegt gås – eller and for den sags skyld. Læg dem i et ildfast fad, pres citronsaft over, drys med knust fennikelfrø, og sæt fadet i ovnen i ca
Det hele startede med en ide om stegt grød, og herfra blev den stegte fuldkornspeltgrød med estragon langsomt udviklet og forbedret med hjælp fra Meyers Almanak
Stegtandebryst. Imens laves andebrystet. Smag til med salt og peber. andebryst. Snit nogle små riller i skindet, kom lidt olie på og krydre med salt og peber
Tag de bagterabarber ud af ovnen og hæld evt. Jeg har her brugt nye danske rabarber, frosne hindbær og en "topping" med havregryn og mandler, der giver et godt knas
Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
J. u. l. e. s. t. m. n. i. g. a. d. o. r. f. p. j. h. k. ,. å. O. v. æ. b. y. D. ø. H. ½. A. K. R. 2. I. 1. 3. 0. c. F. S. V. L. 5. -. 8. 4. B. 6. T. 7
Og så har vi jo stadig haven fyldt med dejlige rabarber, så det var altså der valget faldt. Jeg endte med en beslutning om, at tage udgangspunkt i en muffin opskrift med hyben, fra en af Klaus Meyers bagebøger, i øvrigt en bog, jeg er rigtig glad for
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.