Den enkleste måte å male dem på er å bruke en kaffekvern eller en blender med flate blader. Bland de nymalte krydderne sammen med alle de andre ingrediensene, og rør godt sammen
Opskriften her er kun på én svineskank, men lav da endelig to, nu du er i gang …. Syn’s dengang mest af alt, at det så noget ucharmerende ud, sådan som det lå dér og reelt lignede et halvt ben fra en gris
Svineskank er rigtig lækker simremad og så er det faktisk billigt, men det er jo bare en ekstra lille bonus Den blev serveret sammen medkartoffelmos og ovnstegte rodfrugter
Svineskank – den nederste del af grisens ben – er meget kødfulde på en frilandsgris. Start med at tage frakken af kødet – væk med svær og eventuelt fedt
H. e. r. d. l. j. g. n. m. t. ,. s. o. p. a. i. ø. k. v. h. D. å. f. J. b. u. ". I. S. y. N. Ø. 9. %. c. E. F. z. M. L. (. 4. ). 1. 2. 5. 0. 7. 3. -. B. æ. K. T. /
D. e. t. r. b. l. v. i. d. s. m. a. O. g. o. n. u. f. y. ,. k. æ. å. p. -. E. ø. S. C. h. z. B. 2. I. 1. 0. c. (. 7. ). /. 4. 5. F. H. L. 3. V. T. ½. K. 6. J. 8. 9
Her deler jeg en med ret med jer, som passer godt til mørket vi har disse dage. En dejlig sauce fremtrylles og kødet fra skanken, bliver så mørt at det smelter på tungen
Lad være med at skære stokken af, så den kan holde sammen på sig selv. Forberedelsestid. Rids sværen i tern på skanken og krydr den godt med groft salt og lidt peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.