I shared it last year where I went crazy with raw food cookies, and now when the recipe isn’t to find anymore on the blog, I think it’s fine to share it again as they taste sooo good
Cremen af appelsin, og er egentligt lavet med inspiration i en raw panna cotta som vi har lavet før. Selve "kiksene" får et julet hint fra kanel, kardemomme og ingefær
Det her er uden tvivl de bedste hjemmelavede cookies jeg nogensinde har smagt. De smager ligesom dem man får på caféer og er lavet med massere af smør og sukker
Jeg tænkte, at jeg ville lave en kage som jeg kunne spise uden at føle, at jeg gik glip af noget. Jeg har brugt raw kakaopulver i avokado/chokocremen, som er rig på antioxidanter
Mine fejl-småkager var blevet til nogle lækre kakao cookies i stedet for. I sidste uge besluttede jeg mig for at lave misforståede kager (altså crinkle cookies, som de originalt hedder)
- ganske enkelt fantastiskeOg ikke mindst vanvittig nemme at bakse sammen. Bag så dine cookies i ca. Jeg valgte dog at tilsætte en smule mere havregryn, da jeg synes dejen stadig var meget meget klistret og fedtet
De fleste cookies er med farin og jeg er ikke fan – jeg synes farinen bliver for dominerende i smagen og giver en smag der ikke helt passer mit temperament
In a large bowl, cream butter and sugar together. Report this adMake the cookies. With a small biscuit cutter, cut out cookies and place on a cookie sheet lined with parchment paper or a silicone liner
) Jeg kan afsløre at dette skift allerede skete, da de kære cookies havde være kort tid i ovnen, og duften af banan, chokolade og lune mandler langsomt begyndte at sprede sig i lejligheden - ja faktisk helt ud på altanen, hvor jeg sad i mellemtiden
Disse vidunderlige og lækre cookies med peanutbutter og mørk chokolade smager helt vildt godt. Jeg har ernæringsforbedret mine cookies ved ikke, at tilsætte sukker, men i stedet har jeg anvendt Sukrin Gold til at søde med
Det kan godt være at jeg er en brød-pige, men jeg elsker også kage, og især cookies. De må meget gerne være sprøde og crunchy i kanten men bløde indeni
Opskriften siger egentlig at der skal lidt mindre kakao i men jeg plejer at bruge lidt mindre kokosolie til min Raw Brownie og det gør chokoladen lidt blødere
Jeg faldt over denne skønne opskrift på en amerikansk blogog måtte bare prøve den med det sammen. Jeg tilføjede mit eget lille twist og har proppet M&M´s i for sjovs skyld
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.