En god og kraftig rødbedesalat, der smager godt til al slags kød. Kog rødbederne i en halv times tid med skal på (mine blev kogt i de skrællede småstykker, der blev tilbage, og det tognoget af farven – heldigvis ikke så meget af smagen)
Denne rødbedesalat er ikke bare en fryd for øjet, den er også en fryd for dine smagsløgog din krop vil elske dig for rødbedens ernæringsmæssige fordele
Så hvis du ikke er til bitre ting, så kan du med fordel skifte tahin ud medsojayoghurt . Engang kunne jeg virkelig ikke lide rødbede, og det var først for et par år siden at mit forhold til den smukke grøntsag ændredes til det bedre
Rør olivenolien sammen med honningen og dryp løgenemed blandingen. Den sødme kan man spille op til og fremhæve med et dryp honning, lidt olivenolie og et drys timian
Udkern og snit pærerne i tern eller i tynde både og bland de to ting med salaterne. Salt og peber. Pisk dressingen sammen, smag den godt til med salt og peber og vend den med salaten
Skræl og skær rødbederne ogpeberroden i helt tynde skiver på en mandolin eller med en tyndskræller. Kom hyldebærsaften i en kasserolle sammen med sukkeret ogkog det ind, til det tykner og får sirupskonsistens
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.