Opskriften svarer til 1 alm tærteform bund og låg. 150 g blødt smør 300 g mel 1 æg 125 g sukker 1 tsk vaniljesukker En lille knold reven ingefær Jeg syntes det er lettest at røre denne dej på en maskine , eller foodprocesser , den skal ikke røre for længe , stop ligeså snart den hænger sammen
E. r. d. u. o. g. s. å. v. i. l. m. e. n. k. a. t. ,. -. h. æ. b. y. f. T. A. R. I. N. M. D. S. (. 6. p. ). 1. 3. j. 8. 5. 0. ø. K. L. U. C. 2. /. B. H. Ø. V. 7. c. é
Der er mange forskellige opskrifter på tartetatin på nettet - denne er inspireret af @arstiderne, men deres opskrift er noget rodet, så her kommer min version
INGREDIENSER. FREMGANGSMÅDE. Dæk massen med et låg af butterdej - det kan godt betale sig at skære låget til formen, inden du hælder massen over i formen
Tag panden ud, læg en tallerken eller et fad over panden og vend den rundt, så panden ender øverst og din TarteTatin står med dejen nederst på tallerkenen
Så blev det igen en af Mette Blomsterbergs opskrifter, der kom til at præge min fredag aften. Marengs'en, der er lavet som toppe ovenpå tærten, bliver ikke sprød, som vi ellers kender den, men smager af vanilje og giver kagen en flot udtryk
D. e. n. h. r. k. a. g. b. l. v. m. t. ,. f. i. o. s. å. d. J. ø. æ. u. p. N. j. c. K. y. O. P. I. V. 2. 4. (. ). F. -. S. T. R. M. 1. 5. 0. 7. 6. C. +. E. 3. L. B. ". é. H. G
V. i. s. k. u. l. e. b. y. n. g. å. r. a. f. t. p. ,. h. v. o. m. d. M. æ. Æ. ø. j. D. 2. H. B. (. ). T. 1. 0. 5. E. 3. 7. S. c. 4. C. R. 8. K. F. N. 6. è. e l
Sukker og æg piskes luftigt. Mel og margarine røres skiftevis i æggemassen. Hældes i en smurt tærteform. Fintsnittede æbler (eller anden frugt) og hakkede nødder drysses ovenpå dejen, samt lidt sukker og kanel
Skræl æblerne og skær dem i både. Læg æblebådene i et smurt tærtefad, og drys kanel over. Ælt smør, sukker, mel og havregryn sammen i en skål, og smuldr dejen over æblerne
I. l. ø. r. d. a. g. s. h. o. t. j. e. f. m. i. n. V. v. y. ,. b. å. k. u. p. M. D. æ. J. E. c. K. ä. ). T. /. O. (. 1. 8. %. Æ. 2. 5. ½. 3. 7. -. S. L. R. F. A. G. P. B. 0. 4. H. U. w. C. z. ". <
Ihh hvor har jeg glædet mig til at dele denne opskrift med jer. Hvis du er vild med fransk nougat, så vil du helt sikkert E L S K E hjemmelavet fransk nougat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.