Måske, det er hvertfald i hård konkurrence med en god mørbrad og kotelet. Tilsætbouillon, rødvin, laurbærblad, salt/peber og svinekæberne og bring gryden i kog
Svinekæber er måske en del af dit hverdagskøkken, men I burde prøve det. Opskriften her er, tro Meyer-style, nordiskmed mørk øl, æblemost og æblecideredikke, men kan helt sikkert også gøres frankofilmedhvidvin, urter og tomater
rødvin, men bestemt ikke at foragte af den grund. Øl-braisseredesvinekæber. Forberedelsestid. En noget sødere udgave en hvis man tilberedersvinekæbernei f
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. R. ø. d. v. n. s. b. r. a. e. k. æ. D. m. g. o. y. p
Den første gang jeg skulle stifte bekendskab medsvinekæber. Svinekæberne [. Ja det har efterhånden været populært længe, men jeg er først lige hoppet med på bølgen, og efter at have prøvet det – ja så tror jeg sgu jeg bliver på bølgen
Rødvin – brug en hæderligkvalitet. På kontoret havde jeg iforbindelsemed et interntvirksomheds arrangement fået til opgave, at sammensætte en menu som vii fællesskab skulle frembringe
Server de braiseredesvinekæbermed bagt selleri eller en grov kartoffelmos til. Derefter tilsættesstrimlede, tørrede figner og steger medi et par minutter
Hvidvinsbraiseredesvinekæbermed æbler. For bare et par år tilbage, var svinekøber så billige, at slagterne næsten smed dem efter en, men efter at der er gået trend i det (ligesommed pulled pork) er det nu blevet ret dyrt
i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. m. r. e. a. d. ,. t. l. g. y. n. s. f. k. o. c. p. h. v. u. j. æ. b. ø. å. D. 3. J. 1. /. 2. 8. 4. O. -. 5. F. ) l
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. G. o. d. v. n. t. e. r. m. a. ,. g. k. ø. s. å. f. l. h. M. u. 4. p. 1. 2. æ. b. -. B. c. 3. F. 6. /. j. S. y. N
rødvin/balsamico. Lad os starte medsvinekæberne. Svinekæber - Persillerødder - Grønkål. Kokken er gået i køkkenet og er i gang med de store forberedelser til de næste par dage
Krydr kødet med salt og friskkværnet peber og brun dem i en stor gryde med smør. Når kødet er færdigt og mørt, så tag det op af væsken og dæk det til, så det ikkebliver koldt
Og hvis du vil fuldende dette mesterværk, så serverer du en frugtigrødvintil, som fx denne økologiske Cabernet som har en smag af modne blommer og røde bær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.