I. a. f. t. e. n. r. ,. h. v. o. H. l. y. w. d. b. ø. s. i. m. p. æ. g. D. j. å. u. k. /. 6. N. z. O. c. C. S. ". ). W. (. 2. 5. 1. 4. 0. +. R. 3. B. Æ. F. V. 8. L. T. M. -. K. E. J. ) l
FiskebøfferPortionen indeholder ca 24 propoints incl. olie til stegning2 skiver toastbrød uden skorpe 150 gram laksefilet500 gram sejfilet1 citron1 bundt persille1 fed hvidløgOlieKom toastbrødet i foodprocessoren og kør til det er helt fint
Jeg skal se Terra Nova på Zulu i dag. En serie om mennesker som er rejst fra en forurenet fremtid tilbage til fortiden, på den tid hvor der fandtes dinosaurer, for at starte på en frisk
FORORD. I en kartoffelgratin behøver der nødvendigvis ikke indgå en masse fløde. Det kan gøres med andre midler, og så stadig få en rigtig fin smag ud af den - held og lykke
Denne forret var mit bidrag til nytårsmenuen. Vi er tre piger, der ofte holder nytår på samme måde. Jeg medbringer forretten, som skal være en tunmousse, værten laver hovedretten og sidstemanden medbringer dessert
Jeg elsker kylling og har gennem tiden eksperimenteret en del med hakket kylling. Og det er vitterlig lidt en kunst at få det krydret interessant nok til at det ikke smager af ingenting
Pasta er lørdagsmad. I hvert fald om lørdagen. ) Ej, jeg elsker bare pasta, og hvem gør ikke det. Denne version er ret langt fra den sædvanlige carbonara eller bolognese, men den er super lækker her i foråret/sommeren, og ligger ikke så tungt
I. d. a. g. v. r. e. n. f. ,. h. o. i. k. m. l. 3. s. j. t. -. D. u. æ. F. ø. y. T. c. b. p. å. J. U. P. 2. 0. 5. %. 1. ½. /. 4. H. C. K. R. L. 6. 8. 7. B. 9. S
Pizza er en af mine absolutte livretter, og jeg plejer at sværge til den slags der kun har en lille smule fyld, normalt kød, og som dermed ser temmeligt italiensk ud
Denne opskrift er i bund og grund bare kylling og kartofler krydret som i Sydamerika, men det smager af forkælelse, så simpelt eller ej, så skal I have den
Koteletter i fad er en rigtig familiefavorit. I denne version har jeg prøvet at tilsætte lidt ekstra grøntsager, og de kan varieres alt efter hvad du har i køleskabet