Hvad du end vælger, så får du her en nem opskrift på en sennepsglaseret skinke … eller hamburgerryg. Og nej, hamburgerryg og skinke er ikke det samme selvom man i mange tilfælde kan lave det efter samme opskrift
Forleden aften lavede jeg denne opskrift, som jeg havde fundet på pinterest. Nu skal du til at samle retten dine kødboller burde være færdige nu og skal nu ned i glaseringen rør rundt i et par minutter til kødbollerne er godt glaseret
Du skal blot klikke på linket for at komme til opskriften på glaseret skinke. Glaserethamburgerryg. Det kan du gøre på nøjagtig samme måde, som du laver glaseret skinke
(6-8) personer1 kogt bayonneskinke(ca 1. 5 kg)hele nelliker2 dl appelsinjuice eller anden frugtjuice 1½ dl farin½ tsk tør gul sennep2 tsk maizenamel40 g smørSværen skæres af og skinken afpudses pænt
Glaseret Laks og Thaisalat med Limedressing til 2 personer. Ugens tema. Thailand. En let og lækker salat med stegt laks, sød chilisauce og masser af sesamfrø
Opskriften er Gordon Ramsays, og jeg har ikke ændret i den. Jeg er ikke den store fan af kogte og dampede grønsager, men glaserede er en helt anden historie
En ny variant, som helt sikkert bliver en af de faste opskrifter. Så er det ved at være sidst på sæsonen med at spise rødbeder, en grønsag som følger os hele vinteren
Forrig søndag fik vi gæster til aftensmad og jeg havde taget en hamburgerryg op, men i løbet af dagen tænkte jeg mere og mere over at jeg ikke havde lyst til almindelig kogt hamburgerryg og glaseret i ovn laver jeg også tit - der skulle noget nyt til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.