E. g. e. n. t. l. i. v. a. r. d. s. m. b. o. c. k. M. y. j. ,. u. f. å. D. h. p. H. æ. I. B. 4. 2. 0. 1. J. ø. G. –. (. ). 5. 7. -. 3. F. T. Æ. L. R. x. S. P
Det er jo, hvad der sker med nye kartofler – flygtig ungdom og så videre. De blev lavet til en grov kartoffelmos med groftrevet parmesan og friterede salvieblade
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Cravingen kommer typisk snigende om eftermiddagen, og igen om aftenen under tæppet i forbindelse med ynglingsserierne
Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Bagte kartoflermed broccoli og cheddarost. Men nu er jeg tilbage igen med en opskrift, der passer meget godt til det efterår, der så småt begynder at indfinde sig efter en fantastisk sensommer
Nu nærmer tiden sig, hvor du ikke længere kan servere nye kartofler, så det er nu der skal hives opskrifter op på kartofler, hvor det er i orden at kartoflerne behandles noget, og ikke bare står i sig selv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.