Rådyr

Tilbehør til vildt

Forret med rådyrmørbrad, glaserede valnødder og portvinssyltede tranebær - de glaserede valnødder og tranebærrene er perfekte til alt slags vildt
Dyregryde - by Bille & Krebs

Dyregryde - by Bille & Krebs

Samtidig klargjorde jeg mit stykke rådyr og skar kødet fra benet og kogte benet med. Jeg elsker vildt og takker min egen vildt leverance for muligheden
Helstegt dyrekølle

Helstegt dyrekølle

Bondemanden – i sin egenskab af jægersmand – nedlagde et rådyr i efteråret, så det endte med en helstegt dyrekølle, med kartofler, klassisk vildtsauce, bønnesalat (mere herom en anden dag) og en salat med nødder og solbær i en mild olie/eddike dressing
Rådyrhals

Rådyrhals

Når man har stegt og spist de gode stege fra årets rådyr, er det ofte rådyrhalsen, der ligger tilbage til sidst - lidt glemt i fryseren
Rådyrbov i gryde med gode grøntsager

Rådyrbov i gryde med gode grøntsager

Der er rådyr i fryseren. Lørdag blev en rådyrbov tøet op og lavet til en lækker gryderet med grøntsager, enebær og rosmarin – en oplagt mulighed for at spise efterårets bedste ‘comfort food’ som tilbehør – mos
Rådyr ragout - og lidt om vildt

Rådyr ragout - og lidt om vildt

Og pt ligger der et rådyr i fryseren. Svits baconfedtet af, svits løg,hvidløg og svampe i, kom rådyret på sammen med enebærene og rør rundt
Langtidsbrasseret hjort, vildt på den nemme måde

Langtidsbrasseret hjort, vildt på den nemme måde

En rådyr eller hjortebov, skæres i store klumper. 1 dl god oliven eller rapsoliePisk marinaden sammen og gid det godt ind i de store stykker rådyr, put kødet sammen med æbler, løg og hvidløg på en bradepande og giv stykkerne 2-3 timer ved lav varme -150-160*