Fold et stort ”fad” af to store stykker stanniol – de skal være større end laksens længde og bredde. Dog er det jo ikke den dyreste fisk du kan finde på markedet
Hvis vandet ikke dræneres bliver tærten våd og smattet - og ikke specielt lækker. Spinaten og dilden fordeles nu ud i bunden af tærtefadet, og herefter fordeles den røgede laks ovenpå
E. f. t. e. r. j. g. b. l. v. h. o. s. k. i. n. c. p. m. d. H. a. U. x. ,. å. ø. O. u. S. -. J. w. 1. (. ). T. 4. æ. 6. 0. 2. D. y. 3. B. °. C. N. I. F. k g
E. n. f. l. o. t. e. r. g. m. a. v. s. å. d. æ. p. ,. h. i. k. S. y. b. u. ø. O. ". c. j. B. T. w. z. D. I. 3. (. 4. ). 1. 5. 0. H. F. V. 9. 2. K. P. /. 6. 7. 8. A
Den smager så simpelt oglækkert, at jeg måtte dele den med jer. Og det var præcis, hvad jeg gjorde med denne version af ovnbagtlaks med topping af krydderurter og pistacienødder
Den smagte intet mindre end helt fantastisk, og den var supergod til laksen. Laksen. Noget af det bedste ved at "lege" lidt med maden og prøve sig frem er, når man kommer frem til en ret og en smag, som er lige i øjet
Lag laksen med skindet ned af i en ovnfast fad kryder med salt og peber. Hæld blandingen over laksen. Jeg serverede retten med ovnbagte kartofler og rødbeder
J. e. g. k. a. n. l. i. s. å. o. d. t. r. ø. m. D. v. æ. p. f. b. h. ,. I. B. j. u. M. -. O. *. (. ). ". 3. E. y. P. S. 4. 0. 1. c. 2. F. L. A. N. G. 6. T. /. x. q. H. C. K. V
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.