Thai fiskefrikadeller
inlovewithfood
inlovewithfood
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Vi fik denne skønne ret i weekenden. Retten er fyldt med smag og super let at lave, du skal blot huske, at både farsen og agurkesalaten har godt af at trække lidt.
  •  
  • Til fiskefrikadellerne (ca. 2. personer skal du bruge)
  • 250 g lyssejfilet, torsk, victoriabars eller anden lys fisk (groft hakket)
  • 1 tsk salt
  • 1 æg
  • 1 spsk mel
  • 1 tsk citrongræs, finthakket
  • 1 chili
  • 1 tsk ingefær, revet
  • ½ tsk sukker
  • 1½ spsk Fish Sauce
  • 2 spsk koriander, grofthakket
  • 1 agurk
  • ½ rødløg
  • 1 dl risvineddike
  • 1 dl sukker
  • ½ dl vand
  • 1 tsk salt
  • 1½ spsk chilisauce

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.