Flad det ud på en bradepande med bagepapir og bag, midterste rille ved. Når kagen er helt kold, tages en justerbar bagering, lav den så stor som det er muligt ca Ø 30 hvis det er muligt på kagen og udstik en stor rund kage, placer den store runde kage på det fad du ønsker at serverer på - og det skal kunne gå i køleskabet. Fordel herefter hindbærmoussen på den kolde kagebund, og stil den i køleskabet mindst 4 timer så den kan stivne
Denne opskrift lod jeg mig inspirere til på min nylige tur til Paris. Tag kagerne ud af ovnen og træk forsigtigt bagepapiret over på en fugtig bordplade, eller et vådt stykke, så er det nemmere at få kagerne af papiret, brug en palet
Jeg fik opskriften, og kagen blev bagt. Den blev rigtig god, men jeg tror måske jeg har brugt en lidt for stor bradepande for glasuren som kom ovenpå blev i et lidt for tyndt lag
Beklæd en form (jeg brugte en på 20 x 20 cm) med bagepapir. Forvarm ovnen til 200 grader. Blend havregryn og mandler helt fint i en minihakker eller foodprocessor
(. 2. 0. s. a. m. e. n. l. g. t. k. r. ). D. å. f. i. p. ø. d. M. c. o. y. ,. u. T. b. v. h. J. æ. -. 3. P. 5. 6. 8. E. N. V. I. R. j. C. H. O. K. L. A. Ø. F. 1. 9. G. Y. B. S. 7. 4
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
Derfor måtte jeg have fat i Fru Grosen og se om hun kunne opstøve opskriften. Alle ingredienser tages frem på køkkenbordet, da alle ingredienserne skal have stuetemperatur
Chokoladekage – Den her opskriftpå min chokoladekage er en af Danmarks mest besøgte opskrifter. I denne opskrift har vi forsøgt at være tro med den banankage, der var dengang og som stadig den dag idag er en super lækker kage
da jeg første gang faldt over opskriften var den oprindelig en brownie opskrift, men eftersom nogle ingredienser er blevet fjernet og justeret, så er den blevet mere chokoladekage agtig, men stadig med et lækkert og svampet brownie ‘touch’
Hun hævder – altså venindens veninde – at hendes mormor har givet hende en opskrift, der til forveksling ligner denne, og der hedder kagen ’mockaruter’ (mokkafirkanter)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.