Sachertorte. Sachertorte er den kage du springer ud i at lave, hvis du virkelig vil imponere. Det burde næsten være obligatorisk flagdag, men jeg har tjekket, det står ikke på kalenderen
Valget til weekendens dessert faldt på en Sachertorte kage med hjemmelavet hindbærsyltetøj. Jeg har aldrig bagt en Sachertorte før, men det bliver helt sikkert ikke sidst gang, jeg har gjort det
Lad sachertorten afkøle i mindst 2 timer. 100 g smør90 g flormelis4 store æg200 g halv sød chokolade90 g sukker100 g melBagepulverAbrikosmarmelade Pisk smørret med flormelisen indtil blandingen er cremet
Sachertorte er en tærte, der er lavet af en dej, der er lavet af chokolade, æg, sukker og smør og med indlæg og overtræk af abrikosmarmelade, som igen er overtrukket med chokoladeglasur
5 æg120 gram smør40 gram flormelis100 gram chokolade, 70%En halv stang vanille (med så kraftig en chokoladekage kan det godt tilgives at bruge 1 spsk vanille sukker i stedet for
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.