frisk timian. Find et ildfast fad frem, skræl rødbederne (husk handsker) skær dem i kvarte, og anbring dem i fadet - skræl rødløgene og skær lidt af enderne af, skær også dem i kvarte både og læg dem ved siden af rødbederne
3-4 rødbeder. 1 håndfuld frisk timian. 2 fed hvidløg. Snit rødbeder i tynde skiver og bland det sammen med hakket hvidløg og timian i et ildfast fad, krydder med salt og peber,hæld fløden over og stil det i ovnen i ca 25 min, ved 180 grader. 3-4 rødbeder. 1 håndfuld frisk timian. 2 fed hvidløg. Snit rødbeder i tynde skiver og bland det sammen med hakket hvidløg og timian i et ildfast fad, krydder med salt og peber,hæld fløden over og stil det i ovnen i ca 25 min, ved 180 grader
Rødbeder sammen med peberrod - de gør bare noget helt særligt sammen. rå rødbeder – skrællet og skåret i både eller større stykker400 g. 1 kg rå rødbeder
Jeg serverede retten til stegt andebryst og ovnbagte kartofler. rødbeder, skrællede og i både. Vend rødbederne med olie og honning og krydr med salt og peber
D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
Sammen med lakridssmag fra fennikel og hvidløgenesbagte sødme er du godt kørende. Læg fennikel, hokkaido og hvidløgsfed med skal på – på en bageplade og vend det rundt med olivenolie og chili
Suppe af bagte tomater med brødKoteletter med flødekartofler, majskolber og favouritsauceMandelmousse med syltede kirsebærChokolademuffins med lakridsfrostingGanske nemt, velsmagende, mættende og lækkert
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.