4 Pers. 400 g Kyllingebryst500 ml Hønsefond1 dl Hvidvin1 Løg2 fed Hvidløg2 cm Ingefær0,5 Frisk chili1 Rød Snack Peber200 g Majs400 g Kokosmælk1 Lime (saften)1 tsk Paprika0,5 tsk Cayenne pebersalt peberOlieskær hvidløget i tynde skiver, del løget midt over og skær det i tynde skiver også
Jævningen skal sikre, at suppen får en tykkere konsistens og fløden sikrer, at den bliver cremet. At jeg deler opskriften på min mors kyllingesuppe med jer, er som at dele ud af arvesølvet - men absolut på den gode måde
Efteråret byder på mange gode supper, men karrysuppen er og bliver en af mine favoritter. Denne version er vegansk og bygget op omkring grønsager og med kikærter som proteinkilde
Jeg har virkelig fået øjnene op for supper. Og denne er ingen undtagelse. Blød kokosmælk, fed peanutbutter, skarp ingefær, sød hvidløg og masser af lækre grønsager
Denne suppe er nem og smager af meget og chilistyrken kan du selv justere. Man kan lave den med bouillon terninger eller de krydderier der følger med i de små nudel pakker
Melet tilsættes og det hele spædes op med kyllingesuppen til suppen har en god konsistens. Vi er lidt små sløje herhjemme lige i øjeblikket, så det er ikke den store lyst til mad der præger dagene
Den anden aften krøb temperaturen i min stue for første gang under de behagelige 22 grader og samtidig piskede det ned udenfor, så jeg besluttede at det officielt var efterår
Blomkålssuppe er en klassisk cremet suppe, som til tider kan blive lidt kedelig. Men med noget spændende tilbehør til at putte oven på suppen, er den helt fantastisk
En nem suppe der skiller sig lidt ud fra de sædvanlige. Suppen mætter godt, er hurtig lavet og så er den rigtig god til dem der gerne vil have lidt struktur i suppen
Landsuppe500 g hakket svinekød1 løg finthakket2 fed hvidløg revet0,75 l grøntsagsbouillon eller fond1 dåse hakkede tomater, kan laves selv hvis man er paleo fanatisk2 gulerødder skåret i skiver1/2 hvidkål i tern 2x2 cmSaltPeberOlivenolieBrun kød og løg i olien
Endnu en wok ret i min wok uge. Denne gang med svinekød, peberfrugter, forårsløg og nudler. Som med de fleste wok retter kan grønsagerne udskiftes med dine favoritter eller det du har til overs i køleskabet
Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.