Når man køber en lakseside er der ofte skæl på. 1 laksesidesaltpeberoliesmør. 1 lakseside. Det er meget vanskeligt at få skællene af uden at ødelægge kødet
Lakseside – beregn 200-250 g kød pr. Ovnbagt laks – Laks er en skøn fisk. Selv folk der hævder ikke at kunne lide fisk, kan som regel lide fisk når der kommer laks på bordet
Laksesiden lægges i et fad med skindet nedad. 1 fersk lakseside1 dl fint havsalt1 dl sukker1 økologisk citron (skallen heraf)Laksen skal være helt frisk når du køber den
Hel lakseside m. Der skal altså grilles, om det er “ægte sommer” eller “dansk sommer ano. 2017”. Nej, det har ikke været den sommer vi alle håbede på med høj sol og perfekt vejr
Vi fik blandt andet en hel stor og lækker lakseside, lækre rødspættefileter og en mørksejfilet. Laksesiden blev delt i flere mindre stykker og et af de stykker skulle bruges her til aften
Der findes ikke noget bedre end en fersk lakseside, og sådan en lakseside behøver der egentlig ikke at blive gjort noget ved, før at den smager fantastisk efter en tur i ovnen
Læg laksesiden på bagepapir på en bageplade. 1 lakseside 600-800 gram. 1 lakseside 600-800 gram. Jeg havde et stykke laks i fryseren, som jeg lavede til gæster en søndag aften
1 lakseside (300-400 g). 1 lakseside (300-400 g). Jeg er blevet lidt inspireret af, at lave de her "rodfrugts-sandwich" på det seneste, og efter jeg, for en lille uge tids siden, lavede Kartoffelsandwich med Pulled chicken, avocadocreme og mangochutney, ville jeg også prøve at lave en anden version med pulled salmon
400 gram lakseside. 400 gram lakseside. Jeg elsker et godt stykke laks, og det er selvfølgelig fordi det smager godt, men det hjælper også, at det er ret ukompliceret at lave og spise (ingen ben
Læg laksesiden på et stykke film. Til julefrokosten 2. juledag fik jeg lavet en super lækker laks. Den er rimmet - dvs den har trukket i salt, sukker og krydderier i et døgns tid - prøv den
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.