I denne måneds Spis Bedre var der en opskrift på "Kold bearnaise til gode bøffer" - og ja, jeg synes at den var rigtig god og smags mæsssigt meget tæt på en "rigtig" bearnaisesauce - bare uden alt smørret
Bønnedippen er meget hurtig at lave, og den smager rigtig godt. Serveres eksempelvis som dip til grøntsagsstænger, som pålæg på brød eller som dressing i pitabrød
Fantastisk og alsidig som tilbehør, pålæg eller dip. Hummus er meget mere end kikærter og Tahini. Prøv denne opskrift på hummus laves af modne avocadoer, frisk squash, en smule gulerødder og et løg - og måske et drys chili
Denne ærtedip har jeg også ofte serveret som “sauce” til kød eller som dressing til salat. Men prøv at lave den super enkle og sunde ærtedip og server den med grøntsagsstænger efter frit valg
Jeg fik serveret Mojo (udtales cirka som "Mo hro", spansk ) som dressing hos min søster og måtte selvfølgelig have opskriften, for det smager rigtig dejligt