Blomkålssuppe er en klassisk cremet suppe, som til tider kan blive lidt kedelig. Men med noget spændende tilbehør til at putte oven på suppen, er den helt fantastisk
J. e. g. f. å. r. i. k. l. a. v. t. m. n. d. o. ,. s. æ. p. u. b. ø. y. P. h. M. j. c. B. O. S. 5. -. N. ). D. K. (. 3. 4. 7. 0. 1. +. ½. 2. T. E. G. H. R. /. V. I. A. C. F. U. L. z. ) g
Denne suppe er nem og smager af meget og chilistyrken kan du selv justere. Man kan lave den med bouillon terninger eller de krydderier der følger med i de små nudel pakker
Så er det tid til at 'tackle' en af de danske klassikere, nemlig aspargessuppen. Denne her har et par enkle twists, men intet der ville få klassiske aspargeselskere til at løbe skrigende bort
Aftensmaden igår (og i aften) var en stor portion kartoffelporresuppe. Med ristede stykker bacon og persille strøget over og lunt brød som tilbehør, er denne suppe en sikker vinder når kulden sætter ind og mørket falder på
20 kartofler af almindelig størrelse1 stor porre2 fed hvidløg2 hønseboullionterningerpeber1½ dl fløde - madlavningsfløde eller piskefløde1 pakke bacon creme fraichegroft brød - jeg serverede havreboller til i dag
Camilla elskede min kartoffelporresuppe og da jeg skulle finde på noget lyserød mad til mit Lyserød Lørdags-indlæg var det naturligt at det måtte være en lyserød version af suppen
Hvad med en lækker kartoffelporresuppe, som oveni købet er et hurtigt, sundt og velsmagende måltid. Trænger du også til lidt at varme dig på her i vinterkulden
Endnu en yndlingssuppe, som var den jeg fik mest som barn. Min mor plejede at lave den med bacon på toppen, og det er rigtig godt, men jeg plejer at stege lidt parmaskinke ved 200 grader i ovnen til det er sprødt og smuldre til mindre stykker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.