Bland marinaden sammen og læg kyllingen deri et par timer. 500 gram kylling skåret i stykker. Tilsæt kyllingen og svits igen – hæld derefter vand/bouillon på og lad simre i 35- 40 min. 500 gram kylling
Opskrift indisk pistacie korma, kylling i pistacie sauce, karry, curry. Sidst jeg bestilte takeaway hos min indiske yndlings restaurant prøvede jeg en pistacie korma, kylling i en cremet pistacie sauce
Tilsæt kyllingestykkerne, og vend dem godt imarinaden. Tilsæt kyllingeblandingen. l kg kyllingelårfileter skåret i stykker på 3 cm. 4 Tilsæt de knuste krydderier, kanel og citronsaft til kyllingeblandingen. 10 minutter, eller til kyllingen er gennemkogt
Kom kyllingen i en gryde med vand, så den er næsten dækket og tilsæt salt. Riv kyllingen i mindre stykker og tilsæt den i dressingen sammen med halvdelen af den stegte bacon der er revet i mindre stykker, de stegte champignon (hold evt
Der er 5 grundsmage som vi kan smage. Resten er lugt eller følelser. Kanel er for eksempel en duft, mens chili er en fysisk reaktion på smerte som vi føler
Opskrift Butter chicken murgh makhani indisk smørkylling. Kom citronsaften, yoghurten og krydderierne over kyllingen og bland det hele godt sammen, brug nallerne til det