Boller i Karry
Velkommen til Medics lille hyggelige hjørne
Velkommen til Medics lille hyggelige hjørne
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 g hakket kalve- og svinekød
  • 2 1/2 dl mælk
  • 1 dl mel
  • 1 æg
  • 1 1/2 tsk salt (Jeg bruger groft salt)
  • Friskkværnet peber
  • 1-2 spsk finrevet løg (her rev jeg det groft og brugte et rødløg)
  • Lidt karry, 1 tsk
  • Grøntsagsboullion til kogning, gerne 1 liter
  •  
  • Fremgangsmåde
  • 1 løg (her brugte jeg et rødløg)
  • 1 madæble (150 gram) (her brugte jeg et Pink Lady æble)
  • 15 g smør (her brugte jeg usaltet Lurpak)
  • 1-3 tsk karry (her brugte jeg 2 tsk karry)
  • 2 spsk mel
  • 4 dl kogevand fra kødbollerne

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.