Den her opskrift fik jeg inspiration til i Spis Bedre nr. 10 - Oktober 2011. Den er yderst lækker og med de ændringer jeg lavede kom den helt til at smage af efterår, nødder og fjerkræ i en skøn sammenhæng, der faktisk gik helt op i en højere enhed
J. e. g. f. a. l. d. t. o. v. r. n. p. s. k. i. M. y. b. ". A. m. ,. h. j. å. D. æ. u. ø. -. V. (. 4. ). 2. H. F. ½. 1. S. c. T. 3. N. G. 5. 6. B. 7. 8. 0. 9. x. K. P. é. s g
J. a. ,. j. e. g. k. n. l. i. s. å. o. d. t. r. ø. m. P. u. f. b. v. h. D. p. y. S. -. O. I. G. F. M. c. –. (. 3. ). 1. 5. 0. ½. 2. 7. 9. %. L. C. æ. B. A. 6
I dag blev det "bare" til en gang tøm køleskabet. Her er hvad jeg kunne finde. 2 andebryst1 iceberg salat2 cm ingefær2 fed hvidløg2 røde chili3 forårsløg1 appelsin1 håndfuld mandlerPinjekernerKokosolieJeg ridsede andebrystet og gned det med Himalaya salt