Jeg er fan af indisk mad og endnu større fan af både sødekartofler og kikærter, så jeg var helt sikker på, allerede inden jeg gik igang med denne ret, at jeg også ville elske den
Jeg har eksperimenteret i køkkenet og vil nu løbende udgive opskrifter med de nye, glutenfrie fødevarer, som kan bruges til hjemmebagning, sunde desserter samt hverdagsmad
Denne fyldige lasagne er lagt sammen af grillede auberginer og squash med en kanel-tomatsovs og ost. Hvis du vil printe opskriften ud, så tryk på Print & PDF nedenfor, så kan du klikke billederne væk
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple medhytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Billedet var ret mørkt, men jeg kunne alligevel godt se, at hun havde lavet nogle ovnbagte sødekartoflermed en creme og nogle ristede kikærter på toppen
4 sødekartofler (ca. 150 g Cheasy® Hytteost 1,5%. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 4 sødekartofler (ca. 75 g) ¾ dl finthakket bredbladet persille ¾ spsk finthakket rød chilipeber ½ tsk havsalt 150 g Cheasy® Hytteost 1,5% ½ tsk havsalt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.