D. e. n. m. i. d. a. g. f. k. s. t. h. l. -. ". A. r. b. N. J. /. ø. ,. o. y. O. p. 4. j. c. 2. 5. å. u. L. v. T. æ. 1. H. (. ). 7. 0. ½. 6. 3. S. R. B. V. F. K. P. e g
F. o. r. e. n. m. å. d. s. t. i. k. ø. b. j. g. p. a. h. l. v. f. æ. ,. y. J. u. M. D. E. P. q. O. (. -. ). V. G. 3. 4. 5. 0. ½. 2. 1. c. L. S. T. /. R. x. B. A. w. X. C. I. W. H. %. K. N. ". <. 3 g
Den opskrift vil jeg gerne dele med jer her, efter en weekend med vegansk madlavningskursus med begejstrede kursister og mange vellykkede veganske vegetter…
Helt traditionelle frikadellermed en lækker, fyldig spidskålssalat, som også børnene vil synes om. Rør creme fraiche med citronsaft, salt, peber og honning og vend i salaten
Proteinrig kold grød med vanilje og bærsymfoni – sund morgenmad som tager nul sekunder fra din tid om morgenen, men giver dig alt hvad du skal bruge for en perfekt start på dagen
Frikadellermedkold kartoffelsalat. Kold kartoffelsalat – uanset dressing – bliver ofte serveret til frikadeller eller pølser, hvilket det egner sig fortrinligt til, men du kan sagtens servere det til andre retter også – f
og rør farsen sammen. 1 kg hakket flæskefars 10-14 % røres sejt med. Lad den stå 10 minutter inden der laves frikadeller på en god varm pande, eller ved at sætte frikadellerne på bagepapir på en bageplade og bage dem i ovnen ved 200 grader, til de er pænt brune. 1 kg hakket flæskefars 10-14 % røres sejt med
Du har måske allerede set, at jeg viste salaten frem på Instagram den anden dag (lige her), hvor den blev nydt søndag aften som picnic på stranden i solen med tilhørende kyllingebryst sammen med familien
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.