Så er det tid til at 'tackle' en af de danske klassikere, nemlig aspargessuppen. Denne her har et par enkle twists, men intet der ville få klassiske aspargeselskere til at løbe skrigende bort
Blomkålssuppe er en klassisk cremet suppe, som til tider kan blive lidt kedelig. Men med noget spændende tilbehør til at putte oven på suppen, er den helt fantastisk
Opskriften er inspireret af denne opskriften far en supper lækker blog. En skøn vintersuppe. Fransk løgsuppe med chili, timian og hvidløgsbrød med revet ost
M. i. n. m. o. r. h. a. e. t. l. s. k. '. b. d. g. E. v. æ. ,. ø. y. f. j. u. c. å. Ø. p. U. x. -. J. D. (. 6. ). 1. 5. 3. 2. q. T. S. P. R. 0. w. I. H. Y
Der skal være noget at tygge på og ja ja, man kan sagtens tilsætte struktur i supper, hvilket også er grunden til at jeg altid fylder bacon og kylling i tomatsuppe, men det er nu stadig en lidt underlig form for mad
Endnu en af de gode supper på en kold forårsaften. Opskriften stammer fra Claus Meyers Almanak, og det er i bund og grund en gulerodssuppe med et strejf af asien fra ingefær, karry og hvidløg
Som de fleste andre supper, bliver den kun mere lækker af en dag i køleskabet. Fransk løgsuppe er et glimrende eksempel på, at nogle gange er det helt enkle måltid, vidunderligt og aromatisk
Skønne gryderetter, ovnbagte godter og varme supper – det man på engelsk kalder ‘comfort food’ – altså god og rar mad, på dansk kunne man vel kalde det ‘hygge mad’
De kan både være kolde og varme supper. Suppe serveres oftest varm, men kolde supper forekommer. en franske køkkenchef Escoffier inddelte supper i to hovedgrupper
En ting jeg elsker ved efterår og vinter er alle de lækre supper man kan varme sig på. Her er et eksempel på en cremet, fyldig hokkaidosuppe til 4 personer (som hovedretstørrelse)