Gulerodskage med flødeostecreme
Køkkenfryd
Køkkenfryd
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 300 g mørk farin eller muscovadosukker (vælger du muscovadoen bliver det en lidt mere “voksen” kage)
  • 2 dl smagsneutral olie (fx raps, solsikke eller majs)
  • 4 æg
  • 275 g hvedemel
  • 1 tsk vanillesukker
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk stødt ingefær, lidt stødt kardemomme, nelliker eller hvad du lige har i gemmerne (kagen bliver kun bedre af lidt ekstra smag – men det kan selvfølgelig blive for meget. Så sørg for, at der ikke kommer mere end 3-4 tsk krydderi i kagen)
  • 375 g revne gulerødder
  • 1 dl rosiner
  •  
  • Flødeostecreme
  • 120 g blød smør
  • 200 g flødeost naturel
  • 3,5 dl flormelis
  • 2 tsk vanillesukker
  • Skallen fra en økologisk citron

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.