P. u. l. e. d. p. o. r. k. j. b. a. t. n. y. s. g. i. v. h. ø. f. O. å. ,. m. D. c. S. æ. H. 2. 0. ½. U. -. /. (. w. ). J. F. M. 3. R. E. A. I. 1. N. 8. 9. x. T. ". V. B. G. Å. 5. C. 4
Så kom der bund i indlæggende der lå klar til bloggen, og derfor er det et par dage siden sidst. Men jeg har haft besøg af min mor her i weekenden og lørdag aften lavede jeg en lækker ret i min Rømertopf
Som den kloge nok har opdaget, så er jeg temmelig vild med de asiatiske steaksalater. De er lækre og forårsagtige, selv om vejret udenfor slet ikke har opdaget det
Hov - har glemt at blogge om den thailandske oksekødssalat, som netop er kommet på repertoiret. En af de tre retter, som jeg med garanti altid vælger, når jeg spiser på asiatiske restauranter
Så får i lige endnu en opskrift. Her i Indien køber jeg nemlig mad blade. Den slags er alt for dyrt derhjemme, så her er jeg altså blevet fast læser af den indiske version af bladet Good Food (dog skrevet på engelsk), som bliver produceret af BBC
Jeg elsker den varme og den fornemmelse af andre himmelstrøg jeg får, når jeg laver en god curry. Det varierer lidt hvor autentisk den ender med at smage, men alfa omega er egentlig, at man lægger ud med at købe en ordentlig karrypasta
Det er ingen hemmelighed at jeg er studerende. Det er cheffotografen også, og vi bor sammen. Vi er dermed en husstand på to mennesker med noget begrænset indkomst