Svinemørbradmed smag af Ital. Her har jeg serveret de fyldte kyllingefileter sammen med en, synes jeg selv, fantastisk lækker guacomole-salat, som jeg vender tilbage med snart
Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbradog lidt røget svinemørbrad. Jeg bruger oftest røget svinemørbrad, da jeg ikke bryder mig om tanken om alt fedtet fra bacon i en sauce, i hvert fald ikke til hverdag
Så kan man jo smide den anden i fryseren eller invitere nogle flere gæster Denne gang blev den fyldtmed diverse krydderurter og pinjekerner, men man kan fylde alt muligt forskelligt i – det er bare at prøve sig frem
bland spinat, philadelphia og muskatnød. Læg en portion af fyldet på de bankede stykker kylling og fold kyllingen om, læg baconen over for at "holde" på kødet
oreganoSvits løg i olie med herp de provence og lad dem blive blanke, tilsæt så vermouth og rør i et par minutter til alkohollen fordamper, derefter tilsættes alle de andre ingredienser og lad simre i ca
Pasta med tomat, pancetta, pecorino ogparmesan (ca. Sugo all'amatriciana er egentligt bare en simpel pastasauce med tomat, løg, pancetta og chili, men den skal ikke undervurderes
Skyl spinaten grundigt under koldt vand, halver skalotteløgene og snit dem fint, det samme gøres med hvidløget, svits dem godt på en pande med lidt rapsolie
Prik bunden med en gaffel og bag den i ca. Jeg har dog taget mig tid til at lave en simpel tærte, der har en fremhævende smag af spinatog muskatnød, den er fast i teksturen og meget nem at bikse sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.