Den er rigtig god til mange mange ting, men min favorit er friturestegte rejer med dej (de fleste kender det som tempura – dette er dog det japanske udtryk
Inden vores ferie startede lavede vi nogle lækre og saftige kyllingespyd medsødchilisauce som simpelthen smagte super godt, og derfor vil jeg gerne dele opskriften her
Vi fik wontons medsødchilisauceog friske vietnamesiske forårsruller med Hoisin sauce. Det passede perfekt sammen at spise de sprøde wontons og den friske/bløde forårsrulle, det kan klar anbefales
Der var en ny slags barer, som er ret gode og en chips variant med salt og peber. Efter en skuffende vejning i går så var det tid til noget sundt mad i dag
Lækker og cremet smoothie medavocado, fyldt med sunde fedtstoffer. Desuden har avocado et højt indhold af A- og B-vitaminer og mineralerne jern, og kalium
Sauteret spidskål med feta og kapers. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. 1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. 1 mango 2 -3 avocado afhængig af størrelse 1 håndfuld salat (lidt blandede små blade) 1 lime (saften af) 1 tsk. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1½ kg kogte kartofler
Flæk avocadoerne på langs, fjern stenene, og tag det grønne frugtkød ud med en ske. Madopskrifter › Ingredienser › Grøntsager › Avocado › Avocadomed rejer
Denne ravioli er lavet på sød kartoffel og er serveret med to slags fyld med røget laks. For at få avocado ind i min kost, har jeg derfor brugt avocadoen i bagværk og altid serveret sammen mednoget andet
Imens blandes avocadomed kryddersmøreost og det smages til med limesaft og salt. Som navnet antyder, er den nogetsødere end almindelige kartofler, som den misvisende ofte sammenlignes med
Del avocadoerneog tag kødet ud med en ske. Drys med salt og peber mellem lagene. Pres avocadoskiverne lidt sammen og servér dem på tynde skiver ristet rugbrød – eller giv rugbrødet til
Sød, spicy ogmed en lækker konsistens. Jeg har i første omgang forsøgt mig med at lave kvædechutney. Kvæder er hårde og bestemt ikke en “gnave-frugt”, og den fine smag af både sødmeog syrlighed træder først frem, når den bliver opvarmet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.