a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. V. i. h. r. l. e. s. m. n. v. o. t. g. å. d. k. ø. u. c. ,. f. æ. p. x. 3
Spaghettien i denne ret kan udskiftes med bønne- eller linsepasta, hvis man vil have et endnu mere næringsrigt måltid, men en god gangfuldkornsspaghetti er nu heller ikke så dårligt
Men engang i mellem kan det godt betale sig, atlave en gangbolognese "rigtigt". Jeg har også i mange år lavet den på min helt egen, og meget hurtige, måde
Retten bliver også kaldtspaghettiallabolognese – alla er italiensk for ala (inspireret af). Hæld vandetfra, og ladpasta dryppe lidt af, inden den blandes i gryden med bolognesen, og koger færdig dér
Spaghetti med kødsauce er nok den største klassiker i enhver børnefamilie og en sikker ret på spejderlejren eller i medarbejderbespisning på en festival
Det var første gang, jeg prøvede atlave retten, og det tog under en time atlave. Dette er mit første indlæg med opskriften på en super lækker spaghetti-ret med kød og grønsager
fremdeles like blank c",). Men heter det Spaghetti eller spagetti. Akkurat. Lasausen småkoke lenge, en time eller to, til den har blitt tykk og smakfull
a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. S. o. m. l. æ. r. e. h. j. g. t. i. d. n. ø. ,. s. k. -. f. b. v. å. M. p. D
- Husk at gemme en hel, hvis der skal være mandelgave. 4 portioner1 tallerken færdig risengrød ( ½ liter mælk, 3/4 dl ris og lidt salt)25 g mandler1 - 1½ spsk sukkerkorn af 1 vanillestang- eller 2 tsk vanillesukker2 spsk portvin2 dl piskefløde25 g smuttede hakkedemandlerEn lækker kirsebærsauce - eller Heibergs kirsebærsirup - uhmmmRisengrøden blandes med sukker, vanille og portvin. Risengrøden røres sammen med 2 skefulde flødeskum og blandingen vendes forsigtigt i resten af flødeskummen sammne med de hakkedemandler. 1 vanillestang. 2 tsk vanillesukker
Jeg haraldriglavetSpaghettiBolognese før, men synes det smager skønt, så det skulle prøves. Om aftenen stod den så på SpaghettiBolognese til far, lillemanden og jeg
Skrell søtpotet og lag 'spaghetti' med en spiralizer/spiralkutter. Blandalt godt sammen. Spaghettibolognese er en av de, hvis ikke den mest spiste pastaretten i verden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.