Forleden lavede jeg denne skål med masser af stegte grøntsager, nudlerog peanut butter dressing. Varm en pande med en smule olie og svits grøntsagerne, tilsæt også de frosne edamame bønner
Når nudlerne nu er sprøde på begge sider, så hælder du en blanding af soya’erne, sukker, og vin på og skiller nudler forsigtigt fra hinanden med to spisepinde
Bland det med æggene og tilsæt nudlerog de to forskellige soja saucer. Gulerods salaten er en jeg før har lavet bare i en skrabet version med dressingen af sesamolie, citron og ristet kardemomme
Har bagt kanelsnegle med inspiration fra Sif Orellanas "Brusebadsboller" fra bogen "Krudtugler og kanelsnegle" Dog har jeg brugt halvt hvedemel og halvt speltmel
Kom løg, hvidløg og vand i en hurtighakker og kør det til en samlet masse. sæt en gryde over med let saltet vand ogkognudlerne til de er nsæten færdige, hæld vandet fra og stil til siden
U. g. e. n. s. t. m. a. C. o. u. c. D. r. l. d. i. f. h. v. k. B. J. ,. å. p. æ. y. 1. 0. -. 5. ø. b. j. I. w. A. M. (. ). E. S. L. K. 2. ½. F. H. R. 3. O. V. 4
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.