D. e. n. h. r. t. o. k. d. b. s. m. å. ,. j. g. a. i. u. l. p. ø. f. R. ". M. y. T. P. S. 3. -. 4. v. (. ). 2. 1. 0. 5. B. K. æ. c. 8. L. 6. 7. 9. A. é
Så blev det Oscar aften og til dagens aftensmad, hører sig en forret er på sin plads. Den skal være stor nok til at bunden bliver lagt og appetitten bliver større, men ikke så stor at den mætter
Den er sød, salt, stærk, blid, knasende, blød ogog mega smuk. Det er en god idé at gøre dette dagen i forvejen (kan også sagtens klares et par dage i forvejen), da det godt kan tage lang tid at suge olien ud af brødet
Dette indlæg blev udgivet i Fisk, Opskrifter og tagget røget laks, rejer, roulade, Spinat. En spinatroulade med fyld af rejer og røget laks og en blød, frisk og lækker mayo-dressing
På sticks’n’sushi serverer de de lækreste spyd med kammuslinger svøbt i bacon, som jeg ELSKER og derfor har forsøgt at gøre efter hjemme Jeg købte ti store friske kammuslinger ved fiskehandleren, rørte en hjemmelavet krydderurtesmør med friske krydderurter fra haven og valgte at svøbe kammuslingerne i serranoskinke i stedet for bacon
Nudler (køb nogle af de gode tykke fra din asiatiske nudel-pusher). En håndfuld edemamebønner (dem glemte jeg i dag, men jeg er sikker på, at de havde været et hit i salaten – både farve- og smagsmæssigt)
Vi skulle egentlig ikke have haft kammuslinger i lørdags, men nu lå de lige ved siden af de jomfruhummere, som vi skulle have, så de røg også med i købet
Denne gang valgte vi at tilberede dem med en en lidt sød sauce og endiver. Friske kammuslinger er ikke den billigste spise, man kan få fat på - men hvor er det bare pengene værd hver gang, vi vælger at forkæle os selv med denne delikatesse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.