Fransk løgsuppe er en klassiker i det franske køkken og det er der en grund til. Det er en suppe med meget smag, trods det nok er den nemmeste suppe i verden
Denne gulerodssuppe fik jeg første gang ved Tommis fars nye kone for 6 år siden. Dengang havde jeg aldrig drømt om at komme flødeostprodukt i suppe, men det var da en sikker keeper og jeg har sidenhen ofte tilsat flødeost i gryderetter eller supper
Når vejret begynder at slå om og efteråret banke på døren, er det tid til simremad. Skønne gryderetter, ovnbagte godter og varme supper – det man på engelsk kalder ‘comfort food’ – altså god og rar mad, på dansk kunne man vel kalde det ‘hygge mad’
Focaccia er et italiensk ovnbagt madbrød toppet med krydderier. I mange opskrifter bruges der friske rosmarinkviste som topping, hvilket er rigtig lækkert
Dagens aftensmad var inspireret af Voresmad, men jeg har lavet lidt om på mængderne så det var nemmere at regne point ud og desuden var deres opskrift kun til 2 personer
Du kender den godt. den lækre, runde, krydrede, cremede smag fra det indiske køkken. Og er det overhovedet noget, som vi bleg-fede danskere skal blande os i