eller den kan nydes som jeg gjorde med sukker-lagefrugt og en drys chokolade. Bag marengsbunden midt i ovnen til den er sprød udenpå og en anelse klæg inden i (eller bag videre til den er helt sprød og knasende) – min fik ca
-. -. -. D. a. g. 1. t. i. l. b. e. f. r. 3. u. s. k. ø. n. ,. o. p. å. d. m. 5. N. h. j. v. æ. M. H. y. (. c. 6. 8. ). 4. /. z. E. S. 0. 2. T. F. B. L. 7. P. 9. K
Det kan godt være grunden til oppustethed, men årsagen kan også være manglende motion, stress-spisning (hvor du ikke får tygget maden grundigt nok), placebo-virkning, for store mængder mad og så videre
-. -. -. -. -. -. -. D. e. t. h. r. n. s. å. l. a. i. g. m. p. k. æ. ,. u. o. d. M. v. f. b. ø. H. K. y. c. w. j. '. E. O. 1. 0. 7. (. 9. ). 3. 5. 6. T. /. 4. 2. P. Æ. F. V. B. S. I. A. L
Derfor har jeg eksperimenteret lidt med at lave marengskys uden sukker. Mmn hos kan vi godt lide kyskager, men ingen af os har godt af alt for meget sukker
Men pas på med at lave dine marengsbunde for store, dem på billedet så enlig lidt for små ud da jeg lavede dem, men vi var stadig enige om at der var rigelig kage til to i sådan én
Og egentlig er det ”bare” marengs. Er du mere til den syrlige side, så skulle du prøve en variant med ¼-½ dl frysetørret hindbær – igen i stedet for vaniljesukker/lakridspulver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.