Start med at skrælle dine asparges, og knæk dem herefter ved endestykket. Fordel så mozzarellaen i æggeblandingen sammen med den resterende del af din basilikum, og drys friskrevet parmesan over
N. y. d. e. l. i. g. v. å. r. t. ✿. D. u. n. k. s. j. æ. f. ø. ,. o. a. m. F. -. p. h. ღ. T. 4. 6. x. 1. 2. 5. b. 0. /. c. H. P. S. B. C. è. î. 3. K. 8. L. V. Å. R. %. M. I. A. 7. O. ✿ l
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. t. i. d. l. a. ,. u. f. n. J. h. c. y. ø. b. å. ). I. p. O. H. 1. (. 4. 0. -. 5. K. 6. G. T. D. P. R. '. ". F. x. æ. N. L. 7. 2. 3. V. z. B. C. A. /. M. ½. 8. . >. g
Herer en af de nemmeste ogdermedogså hurtigste. Har man ikke været forudseende nok til at sætte kikærter i blød i går, kan man slippe af sted med at bruge en dåse (nu en papkarton) kikærter
Halve æg medørredrogn, rejerog hakket rødløg. Vip blommen ud med en teske. De er sådan nogle kønne høns, og de kommer, når man kalder (pulle, pulle, pulle
æggeblomme og smag til med salt ogpeber. I dag bliver det fyldte æg med kørvel. Erdernogen, der vil være venlig at skrue lidt ned for jordens omdrejningstempo
Rør mayonnaisen med fløden og smag til med salt, peberog limesaft. med lidt mere grønt. Snit ramsløgbladene fint og kom dem i cremen – eller rør mynten i
Med bacon af gris eller kalkun – eller måske med skinke omkring. Jeg har faktisk endnu ikke mødt en version, som jeg ikke var fan af, og har som sådan heller ikke nogen favorit
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.