En meget nem og lækker ret at lave, til en lun sommeraften på terrassen, er grillet pigvar. Man skraber pigvaren godt på begge sider – ligger dem i et fad
Jeg har skrevet om det før - og jeg gør det igen. Jeg elsker vildt - helt vildt. Og en af dem som virkelig kan sit kram med både tilberedning, temperatur og stegetider er Merete Harrsen og hendes "Helt Vildt"
L. A. N. G. T. I. D. S. E. C. U. O. H. V. e. l. v. a. r. b. j. d. s. t. i. n. k. o. m. g. æ. ,. p. å. u. ø. y. f. (. 4. ). K. c. 1. 2. M. R. h. 3. ½. x. 6. /. B. Ø. 8. 0. F. 5. Å. J
og mine krydderurter i potterne bliver frodigere, grønnere og smukkere af al det vandGod weekend Kylling med citrontimian og grøn bulgur 1 stor kylling 1,5 kg1 bundt citrontimian3 fed hvidløgOlivenolieHavsalt og peber2,5 dl bulgur6 gulerødder1 bundt mynte1 bundt bredbladet persille1 citron½ dl olivenolie Tænd ovnen på 200 gr
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. b. v. j. k. t. a. f. S. ,. h. D. ø. m. å. p. æ. H. J. -. B. U. y. N. G. A. M. K. I. C. /. c. P. Å. T. ). V. (. 2. 3. 1. 7. 0. 4. 5. R. é. L. 8. 9. q. O. E. z. w